مجموعه عسل بان شما را به خرید بهترین محصولات عسل دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تامين عمده عسل در تهران

آنچه در این مقاله میخوانید.....

عسل شناسيآنزيم چيست؟آنزيمهاي عسل
تامين عمده عسل

عصري كه در آن زندگي مي كنيم ، عصر ارتباطات و اطلاعات است و تا جايي اين پيشرفتها جلو رفته كه ، جهان را به دهكده ي جهاني تشبيه كرده اند،  شما هم مي توانيد در اين دهكده بسيار راحت خريد و فروش كنيد ، سايت بازار عسل ، مكاني است براي تامين عمده عسل ، در تمام نقاط كشور .

شما هموطنان تهراني نيز مي توانيد ، خريد خود را خيلي راخت و با كمترين هدر رفت وقت و هزينه ، عسل عمده ي خود را با سليقه ي خود ، تهيه كنيد.

عسل شناسي

تامين عمده عسل

آيا مي دانيد وقتي عسل مي خوريد ، چه موادي را وارد بدن خود مي كنيد. مهمترين موادي كه وارد بدن شما مي شود اينها هستند:

  • قند
  • آب
  • پروتئينها
  • ويتامينها
  • چربيها
  • اسيدها
  • مواد معدني
  • آنزيمها
  • مواد ديگر

ولي در اين صفحه مي خواهيم كمي در مورد آنزيمهاي موجود در عسل ، صحبت كنيم.

آنزيم چيست؟

تامين عمده عسل

آنزيمها مواد پيچيده اي هستند كه در سلولهايي كه زنده هستند تشكيل شده و در ادامه ي حيات موجود ، نقش اساسي دارند. آنزيمها جزئي از عسل خام هستند ، كه با حرارت دادن عسل ، كاهش يافته و اگر حرارت دادن زياد شود ، ممكن است كاملا از بين روند .

آنزيمهاي عسل

عسل اين ماده ي غذايي شگفت انگيز ، داراي آنزيمهاي مختلفي است ، كه باعث تبديل شدن انواع قندها ، به قند مفيد براي بدن ، مي شود.

بعضي از اين آنزيمهاي موجود در عسل توسط زنبور عسل توليد مي شود ولي منشأ توليد بعضي ديگر از آنزيمها ،‌بين متخصصان اين امر ، اختلافي است ، بعضي منشأ آن را زنبور عسل مي دانند ولي بعضي ديگر ،‌مي گويند اين مسأله هنوز قطعي نيست ، كه زنبور منشأ آن باشد.

تامين عمده عسل

اگر بخواهيم مهمترين آنزيمهاي در عسل را ذكر كنيم بايد بگوييم:

  • آنورتاز: اين آنزيم ترشح شده از غده ي بزاقي زنبور عسل است و باعث مي شود ساكارز موجود در شهد گل ( كه نوعي قند مضر براي بدن است ) ، تبديل به گلوكز و لوولوز شوند ( كه دو نوع قند ساده مي باشند ،‌كه براي بدن مفيد هستند ).
  • آلفا و بتا آميلاز: منشأ اين آنزيم بين متخصصان مورد اختلاف است، اما برخي معتقدند كه از زنبور عسل مي باشد.
  • گلوكز اكسيداز: اين آنزيم ترشح شده از غده ي شيري زنبور عسل ، مي باشد و موجب اكسيد شدن گلوكز مي گردد.
  • اينهيبين: اين آنزيم ، خاصيت باكتري كشي داشته و به همين دليل از رشد كردن باكتري در عسل جلوگيري مي كند.

 

 

مجید فتحی پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید فتحی پور

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09129281323

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: majid.fathipour409490@gmail.com

مجموعه عسل بان شما را به خرید بهترین محصولات عسل دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید