مجموعه عسل بان شما را به خرید بهترین محصولات عسل دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید اینترنتی عسل سبلان به صورت عمده

آنچه در این مقاله میخوانید.....

عسل استاندار در ایرانساکارز در عسلمقدار ساکارز در عسل مرغوب و طبیعی
خرید اینترنتی عسل سبلان

پیشرفت و توسعه اینترنت ، خیلی از امور جاری در زندگی ها را تحت تأثیر قرار داده ، از جمله اینکه دگرگونی های زیادی در روش خرید و فروش به وجود آورده است. و منافع موجود در استفاده از این طریق ، باعث شده که هر روز افراد بیشتری ترغیب به استفاده از این روش شوند. خرید اینترنتی عسل سبلان یکی از ره آوردهای این توسعه می باشد.

خرید اینترنتی عسل سبلان

اگر زمانی مجبور بودید برای خرید کالای مورد نیازتان ، زمان های طولانی را صرف سفرهای درون شهری و برون شهری کنید ولی الان صرف اینگونه زمانها برای تهیه کالای مورد نظر ، معنای خود را از دست داده است. امروزه با توجه به مشغله های روزانه و زیادی که افراد دارند ، اوقات فراغتشان نیز کمتر شده است ، با استفاده از روش خرید اینترنتی عسل سبلان ، می توانید اوقات فراغت خود را به جای صرف در سفرها و ترافیکها ، و صرف هزینه ها ، صرف در تفریح و ورزش و آموزش و رفع خستگیهای روزانه و پرداختن به کارهای مورد علاقه خود سپری کنید. برای خرید عسل سبلان با ما در تماس باشید.

عسل استاندار در ایران

برای اینکه عسلی استاندارد داشته باشید ، باید آن عسل دارای مشخصه های زیر باشد ، حد قابل قبول از پارامترهای موجود در عسل استاندارد عبارتند از:

خرید اینترنتی عسل سبلان

  1. قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز : حداقل ۶۵
  2. ساکارز : حداکثر ۵ درصد
  3. PH : حداقل ۳/۵
  4. رطوبت : حداکثر ۲۰ درصد
  5. فعالیت دیاستازی : حداقل ۳
  6. اسیدیته آزاد : حداکثر ۴۰
  7. مواد معدنی ( خاکستر ) : حداکثر ۰/۶ درصد
  8. نسبت فروکتوز به گلوکز : حداقل ۰/۹ درصد
  9. هیدروکسی متیل فورفورال HMF ( میلیگرم در کیلوگرم ) : حداکثر ۴۰
  10. هدایت الکتریکی ( بر حسب میلی زیمنس بر سانتیمتر ) : حداکثر ۰/۸
  11. مواد جامد غیر محلول در عسل ( غیر از عسل پرس شده ) : حداکثر ۰/۱
  12. مواد جامد غیر محلول در عسل ( عسل پرس شده ) : حداکثر ۰/۵

ساکارز در عسل

خرید اینترنتی عسل سبلان

همانطور که در بالا بیان شد ، یکی از شاخصه های عسل خوب و مرغوب این است که ، ساکارز آن حداکثر ۵ درصد باشد.

ساکارز یکی از قندهایی است که در عسل موجود می باشد و هر مقدار این قند در عسل کمتر باشد ، آن عسل مرغوبتر می باشد. در یک نگاه کلی عسل طبیعی تقریبا ۱۷ تا ۲۰ درصد آب دارد و تقریبا ۸۰ درصد آن را هم قندهای مختلف تشکیل داده است. که عبارتند از:

  • گلوکز: حدود ۴۰ درصد عسل را تشکیل می دهد.
  • فروکتوز:حدود ۳۵ درصد عسل را تشکیل می دهد.
  • ساکارز: تقریبا ۳ درصد عسل از ساکارز تشکیل شده است.
  • میلیسیتوز و دیگر قندها: در حدود ۵ درصد از وزن عسل را تشکیل می دهند.

مقدار ساکارز در عسل مرغوب و طبیعی

خرید اینترنتی عسل سبلان

البته باید اشاره کرد که میزان قندهای موجود در عسل ، با توجه به نوع عسل و کیفیت آن متفاوت می باشد.

مثلا ساکارز در بعضی از عسلهای طبیعی مثل عسل گشنیز و عسل شاه بلوط و عسل شوید ، به کمتر از یک درصد می رسد . ولی در بعضی از عسلهای دیگر ، با اینکه صددرصد طبیعی هستند ، میزان ساکارز آنها بالاست مثل عسل کنار ( عسل سدر ) ، که ساکارز در آن حدود ۷ درصد می باشد.

ولی همانطور که گقته شد عموم عسلهای طبیعی باید ساکارز کمتر از ۵ درصد داشته باشند الا بعضی از عسلها مثل عسل کنار ( عسل سدر ) که حتی اگر طبیعی هم باشد ساکارز آن بالاست .

 

مجید فتحی پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مجید فتحی پور

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09129281323

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: majid.fathipour409490@gmail.com

مجموعه عسل بان شما را به خرید بهترین محصولات عسل دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید