پخش عسل صادراتی در برندهای متفاوت از طریق فروشگاه های عرضه اینترنتی این محصول در سراسر ایران انجام می شود.

پخش عسل صادراتی

تولید عسل صادراتی

در ایران  روش ها و فرآیندهای بسیار زیادی برای تهیه عسل وجود دارد و این محصول در مواردی به صورت صنعتی تهیه و روانه بازار می‌شود. تولید عسل صادراتی در ایران طبق برندهای معتبر انجام می‌شود و از این رو کیفیت هر یک از این برندها در بازارهای تجاری طبق پارامتر های متفاوتی تعیین می شود.

 انواع مختلف عسل

  • عسل طبیعی
  • عسل تغذیه ای
  • عسل تک گل
  • عسل پاییزه
  • عسل بهاره
  • عسل موم دار
  • عسل چهل گیاه

پخش عسل صادراتی

در بین عسل های گفته شده، عسل های طبیعی می‌تواند دارای کیفیت های بسیار عالی باشد. عسل طبیعی تنها ماده غذایی که هرگز فاسد نمی شود و نیرومند ترین و خطرناکترین میکروب‌ها را در کمتر از ۴۸ ساعت می تواند از بین ببرد. به همین دلیل این محصول به عنوان بهترین نوع آنتی بیوتیک خوراکی مورد مصرف مردم قرار می‌گیرد. جالب است بدانید هر زنبورعسل در طول زندگی خود در صورتی که از شرایط زندگی مساعدی برخوردار باشد و از هر بلای طبیعی و غیرطبیعی بتواند جان سالم به در ببرد، تنها می‌تواند یک قاشق غذاخوری عسل تولید کند. زنبور عسل با تمام کوچکی پیکری که دارد دارای دو معده است. در معده اول این جاندار کیسه ذخیره سازی وجود دارد و شهد گل ها به آن جا آورده می‌شود که طبق عملیات خاصی به عسل تبدیل می گردد. سپس  زنبور عسل این ماده  رابه سلول های مومی شکل که از پیش فراهم شده است وارد می کند و در آن با موم های ویژه ترکیب می شود. در معده دوم زنبور فرایند گوارش این جاندار انجام می پذیرد.

پخش عسل صادراتی

 پخش عسل صادراتی

همانطور که در بحث بالا گفته شد در ایران برندهای بسیار زیادی در زمینه تهیه عسل و بسته بندی کردن این محصول در حال فعالیت هستند. این تولیدی ها بیشتر بسته بندی عسل را مخصوص صادرات به کشورهای دیگر انجام می‌دهند. و از طریق فروش این محصول در بازارهای صادراتی سود های بسیار بالایی را نصیب خود می کنند.